2017-09-04 Extrapersonal

Är du student och söker ett extrajobb? Att jobba extra i vår växel några gånger i månaden?

Frågor besvaras av vår VD Jan E Malmlöv 0371 – 80 000 eller epost janne@vastbotaxi.se

2017-09-01 Trafikdirigerare

Vi söker trafikdirigerare som vill jobba extra med placering på vårt huvudkontor i Gislaved. Tjänsten omfattar varierande arbetstider under alla veckans dagar enligt schema, då vi är i ett expansivt läge så är det stora möjligheter till en fast tjänst. Är du man eller kvinna ung eller pensionär spelar ingen roll bara du är beredd att ge den bästa servicen våra kunder förväntar sig. Att kunna hålla många bollar i luften och att tidvis jobba under tidspress är en del i vår vardag då du servar både våra kunder samtidigt med våra chaufförer. Datavana och språkkunskap är ett krav.

Frågor besvaras av vår VD Jan E Malmlöv, epost janne@vastbotaxi.se eller Veronica Göransson veronica@vastbotaxi.se telefon 0371 – 80 000

2016-04-27 Chaufför

Vi söker Taxichaufförer som vill jobba extra. Då vi bedriver verksamhet dygnet runt årets alla dagar så erbjuder vi stora möjligheter till olika arbetstider. Är du man eller kvinna ung eller pensionär spelar ingen roll bara du är beredd att ge den bästa servicen våra kunder förväntar sig. Våra kunder består av privatpersoner, färdtjänst, affärsresenärer, skolbarn men även gods och budkörning. Du skall givetvis ha körkort och taxilegitimation, goda språkkunskaper i det svenska språket och vara prickfri i belastningsregistret. Vi kommer även att ge sökande internutbildning i våra system och tjänster. I första hand gäller det i områdena Värnamo och Gislaved.

Frågor besvaras av vår VD Jan E Malmlöv 0371 – 80 000 eller epost janne@vastbotaxi.se