2018-10-29

TRAFIKDIRIGERARE –  75%

Vårt lilla gäng med stor arbetsmoral behöver förstärkning. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som har lätt för att lära, är ansvarsfull, självständig och samtidigt bra på nära samarbete. Du behöver vara noggrann, kunna ”ta” människor, hålla många bollar i luften, ha lite is i magen, skinn på näsan, kunna tänka utanför boxen och vara stresstålig.

Trafikdirigerarens huvudsakliga uppgift är att ta emot förfrågningar och bokningar via telefon-, mail-, webb- och appbokningar, samt dela ut köruppdrag enligt stipulerade regler. I vårt arbete servar vi både kunder och chaufförer.

I tjänsten ingår även vissa administrativa uppgifter.

Vi arbetar på varierande tider, enligt rullande schema veckans alla dagar.

Du som söker behöver ha följande kompetenser:

* Flytande svenska i tal och skrift

* Engelska i tal och skrift

* Datavana och kunna arbeta med Word, Excel, Outlook, Internet. Fördel om du har kunskaper i HD Transport.

* Körkort, minst B

* Kunna läsa kartan

* Lokalkännedom

2018-10-29 Chaufför

Vi söker Taxichaufförer som vill jobba extra. Då vi bedriver verksamhet dygnet runt årets alla dagar så erbjuder vi stora möjligheter till olika arbetstider. Är du man eller kvinna ung eller pensionär spelar ingen roll bara du är beredd att ge den bästa servicen våra kunder förväntar sig. Våra kunder består av privatpersoner, färdtjänst, affärsresenärer, skolbarn men även gods och budkörning. Du skall givetvis ha körkort och taxilegitimation, goda språkkunskaper i det svenska språket och vara prickfri i belastningsregistret. Vi kommer även att ge sökande internutbildning i våra system och tjänster. I första hand gäller det i områdena Värnamo och Gislaved som du bör ha god lokalkännedom om.

Frågor besvaras av vår VD Jan E Malmlöv 0371 – 80 000 eller epost janne@vastbotaxi.se